Thursday, 24 November 2011

nie la kerje part time saya :)





ok guys entry nie khas untuk kawan-kawan aku yang aku sayang sangat.dari kiri budak yang paling kemetot tu nama die NURFARAH HIDAYAH,SURAYA,PUTERI NANDA,NUR ARTIEKA(aku letewwww) and SITI NORHASLINDA.keempat-empat mereka merupakan nadi penggerak aku dekat sekolah.takde dieorang akulah budak paling sakai sekali.hahaha.diaorang jugalah penyebab utama aku ketawa.tanpa mereka hari-hari kat sekolah tu akan aku lalui dengan hambar sekali.#cewahh,ayat taknak kalah seh.lastly i miss all of you.bile nak hangout sayang-sayang ku??kak yong dah lame tak turun cs.#ayat agas nak mampus --'

No comments:

Post a Comment